Pogosta
vprašanja

Imaš vprašanje, te nekaj zanima?

Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank, in naše odgovore.

Ali uporabljate samo naravne sestavine?

Vsi izdelki 2benatural so narejeni izključno iz naravnih sestavin kot so ovseni kosmiči, med, sončnično maslo, razna semena in sadje. Za proteinski izdelek uporabljamo naravne grahove proteine.

Katere aditive dodajate vašim izdelkom?

V naših izdelkih trenutno uporabljamo samo en aditiv, vendar je ta NARAVEN. Edini aditiv, ki ga uporabljamo je ksantan gumi, ki je naravni polimer polisaharidov. Nastane pri fermentaciji sladkorja s pomočjo bakterij “Xanthomonas campestris”. Ker je sposoben vezati velike količine vode, se ga uporablja kot regulator viskoznosti, gostilo, gelirno sredsvo in stabilizator emulzij v prehrani. V naših izdelkih ima funkcijo ohranjanja trdnosti in stabilnosti izdelka.

Zakaj se razlikujejo od konkurence?

Naši izdelki 2benatural predstavljajo polnovreden obrok bogat z vlakninami in v nekaterih izdelkih tudi z beljakovinami (Proteini). Ne vsebujejo alergenov razen oreščkov. Kot večina podobnih izdelkov, ki vsebujejo velik delež nasičenih maščob, tega v naših ne zasledite. V izdelkih 2benatural je delež nasičenih maščob, zaradi skrbno izbrane surovine – sončnično maslo in olje, samo do cca. 2,5 g na 100g. Slajeni so samo z medom. V hranilni sestavi vsebujejo naši izdelki manj sladkorja kot večina podobnih izdelkov. So ročno izdelani in zaradi tega mehke in rahle strukture.

So kakšni popusti na količinski nakup?

Trudili se bomo naše stranke ves čas razvajati s posameznimi akcijami, ki jih spremljajte na naši spletni strani ter družbenih omrežjih.

Kako je z dostavo?

Vse izdelke iz naše ponudbe dostavimo na željeni naslov.

Ali je možen prevzem pri vas na sedežu?

Ves asortiman iz naše ponudbe lahko prevzamete na našem naslovu po predhodnem plačilu, seveda brez stroškov pošiljanja, ki bi mogoče nastali za manjša naročila po pošti.