B2B

Smo družinsko podjetje, ki se trudi zadovoljevati potrebe in želje naših kupcev z namenom zadovoljstva končnega potrošnika. Pripravljeni smo izdelati izdelke po recepturi in želji kupca. Kar se tiče izbire in načina pakiranja ponujamo različne možnosti. Smo hitro odzivni in s skupnim dobrim sodelovanjem, lahko v zelo kratkem času pripravimo izdelke za na trg.

O PODJETJU

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 kot družinsko podjetje, ki pa se je ukvarjalo z drugo dejavnostjo. Zaradi dolgoletnih izkušenj v živilski branži, je v družinskem krogu kar nekaj časa rasla ideja o proizvodnji izdelka, ki bi obogatil ponudbo na trgu z zdravimi izdelki. Ljudje se danes vse bolj zavedamo kako pomembo je, da uživamo čimbolj hranljive obroke. Da pa jih radi uživamo, morajo biti po vrhu še okusni. Kar nekaj časa smo se trudili razviti izdelek, ki je v primerjavi s konkurenco manj sladek, vendar še vedno okusen. In uspelo nam je. Odločili smo se, da bodo naši izdelki 2benatural slajeni z medom domačih slovenskih pridelovalcev.

Tudi v prihodnje se bomo trudili ponujati čim bolj zdrave obroke, tako za zajtrk kot za na pot ali hiter prigrizek (pred in med raznimi športnimi aktivnostmi, v službi ali na potovanjih). Kmalu vas presenteimo s ponudbo proteinskih izdelkov, piškotkov in krekerjev.

Komu so izdelki namenjeni?

Vsem ozaveščenim, ki jim je mar kaj jedo
Mentalno aktivnim
Športno aktivnim
Tistim, ki nimajo časa za pripravo hranljivega obroka
Osebam z zdravstvenimi težavami
So primerni za vegetarijance